. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Elfogták a kórházi kábítós rablót
2014-08-29 12:10:32
Elfogták a kórházi kábítós rablót

Elfogták a kórházi kábítós rablót

Megfogták a kórházi rablót!

 

Fővárosi rendőrök fogták el azt az 53 éves nőt, aki a gyanú szerint egy kistarcsai egészségügyi intézményben elkábított egy beteget, majd különféle értékeket tulajdonított el a szobájából - közölte a rendőrség honlapján péntek délelőtt.




Mint írták, a jelenleg rendelkezése álló adatok szerint az 53 éves nő 2014. május 5-én 9 óra és 11 óra közötti időben bement egy kistarcsai egészségügyi intézménybe, ahol összeismerkedett egy beteggel. A sértettnek azt állította, hogy a főnővér küldött neki egy italt, amit a hátralévő vizsgálatok előtt meg kell innia. A beteg az italtól bódult állapotba került és magatehetetlenné vált. Ezt kihasználva K.-V. Klára bement a sértett betegszobájába és onnan eltulajdonította táskáját, amiben készpénz, iratok, valamint mobiltelefon volt.

 

A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként a gödöllői rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 53 éves nőt, akinek a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a Gödöllői Rendőrkapitányság 2014. július 28-án elrendelte a körözését.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX.-XXIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai állampolgári bejelentés alapján 2014. augusztus 26-án megjelentek egy Budapest XX. kerületi háznál, ahol intézkedés alá vonták az 53 éves nőt. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a gödöllői rendőrökön kívül több hatóság is elrendelte K.-V. Klára körözését. A Monori Járásbíróság sikkasztás miatt, a Fővárosi Törvényszék Büntetés- végrehajtási Csoportja, pedig azért bocsátott ki ellene elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a rá jogerősen - lopás elkövetése miatt - kiszabott szabadságvesztés letöltését.

 

A fővárosi rendőrök a nőt elfogták és a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX.-XXIII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, majd a további intézkedések megtétele céljából a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet részére átadták.

K.-V. Klára ellen a további eljárást a körzést elrendelő szervek folytatják le.

 

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az 53 éves K.-V. Klára ellen.


 

Gyömrői Hírhatár/Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

 

 

Utoljára frissítve: 2014-08-29 12:10:51

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>