. Ma Timót napja van.
Egyedi tokot iPhone 8 Plus-ra is!
2020-07-20 18:03:53
Egyedi tokot iPhone 8 Plus-ra is!

Egyedi tokot iPhone 8 Plus-ra is!

A védelem az első

 

Az, hogy vigyázunk arra, amink van, egy teljesen logikus és gazdaságos lépés, így mindenképp jó választás egy telefontok az okoseszközünkre. De persze az sem mindegy, hogy milyen.

 

Miért ne lehetne különleges és egyedi a választott telefontok? Akár saját képpel készített darabot is csinálhatunk magunknak, attól függően, hogy mi az, amit éppen kedvelünk. Akadnak, akik minden évszakhoz vagy épp hangulathoz külön tokkal mászkálnak, míg mások egy bizonyosra esküsznek. Ez annyira szubjektív, hogy nehéz is lenne eldönteni, hogy mi is az igazán jó megoldás. Persze közel sem mindegy, hogy az adott tok mekkora fokú védelmet biztosít a telefon számára. Mondjuk egy flipes bőrtok tökéletesen óvja a készüléket, hiszen a leesés ellen is kiváló.

 

Ezzel szemben egy merev hátlap kevesebb védelmi faktorral rendelkezik, így az inkább csak a díszítést szolgálja.

 

Készíts magadnak!

 

A legjobb megoldás egy igazán egyedi tok megalkotására, ha saját magunk készítjük el. Ebben az esetben elég valószínű, hogy biztosan nem fog szembe jönni az utcán, de sehol máshol sem.

 

Hogyan tervezzünk egyszerűen egyedi, fényképes telefontokot?

 

A legegyszerűbb, ha keresünk egy megbízható webáruházat, mint amilyen a Pitbullcase. Ez azért is jó, mert az otthon kényelméből készíthetjük el a kívánt darabot, minden extra utánajárás nélkül.

 

1. Első lépésként ki kell választani a telefon típusát a tervezéshez. Persze ha telefonról tervezünk, akkor az oldal magától tudja, hogy mit tartunk a kezünkben, így csak azt kell kiválasztani, hogy tervezünk vagy inkább vásárolunk egy kész darabot.

 

2. Ha eldöntöttük, hogy tervezünk, akkor a tok típusa jön. A legnépszerűbbek a szilikontokok, a merev hátlapok és a flipes bőrtokok. Ezek mindegyikére tökéletesen szép eredményt kaphatunk.

 

3. Amennyiben megvan a kiválasztott kép, akkor kezdődhet a tervezés, aminek során kedvünkre pozicionálhatjuk, használhatunk effekteket és rengeteg izgalmas kiegészítőt. Akár feliratokkal vagy matricával is elláthatjuk a tokot, amit csak kedvünk van alkalmazni.

 

4. Ha készen van, akkor ideje megrendelni a kész terméket és várni, hogy megérkezzen és csengessen a postás.

 

Ugye, hogy nem bonyolult? Ennek hála nem kevés bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, nem is beszélve az anyagi előnyeiről!

 

Ha döntöttél, vágj bele minél előbb, hiszen minél előbb óvod meg a készüléked, annál jobb!

További híreink
Melyek a legfontosabb szempontok fürdőszoba-felújítás előtt?
Itt az idő, hogy újjáépítsd a fürdődet? Várod már és tartasz is tőle? Nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, hiszen több buktatója van, mint ahogy azt igazán elképz...
2021-01-15 22:51:26, Hírek, Színes Bővebben
Melyik a legjobb okosvibrátor?
Azt hiheti, hogy a vibrátorokra csak olyan nőknek van szükségük, akik nehezen ismerkednek. Ez azonban nem így van, hiszen az eladási statisztikákat tekintve a vásárlók na...
2021-01-15 22:48:45, Hírek, Színes Bővebben
Elképesztően menő polgári repülők modellkivitelben
A polgári repülők valahogy a modellezés égisze alatt is külön kasztot képviselnek. Az ember egyszerre tekint áhítattal és csodálattal ezekre az esztétikus gépmadarakra, a...
2020-12-15 11:56:17, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Azt hiheti, hogy a vibrátorokra csak olyan nőknek van szükségük, akik nehezen ismerkednek. Ez azonban nem így ...
Bővebben >>