. Ma Márk napja van.
Egy gyömrői cég az egyik legnagyobb adós
2020-01-14 14:59:22
Egy gyömrői cég az egyik legnagyobb adós

Egy gyömrői cég az egyik legnagyobb adós

A G7 hírportál fedezte fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kimutatásában azt a gyömrői céget, amely az ország 15-ik legeladósodottabb vállalkozásának számít. A 2017 tavaszán alapított vállalkozást Mészáros & Felcut Kft. névre keresztelték és a gyömrői Kastélydomb lakópark közelében, a Bajcsy-Zsilinszky úton található egyik társasházba jegyeztették be.  (A Mészáros Lőrinc nagyvállalkozóhoz tartozó Mészáros-csoport levélben jelezte, hogy semmi köze nincs a vicces nevű gyömrői Kft-hez.)

 

A cég tényleges működéséről semmit nem lehet tudni, ugyanis egyszer sem nyújtott be adóbevallást. A NAV becsült adatai és a kiszabott birságnak köszönhetően a Kft. jelenleg 440 millió forinttal tartozik az államnak.

 

A felszámolás alatt álló cég egyébként egy szigetszentmiklósi férfi tulajdona. A férfinek valaki 300 ezer forintért adta el a vállalkozást. Jó eséllyel rendesen átverték.

 

Fotó: Google

Utoljára frissítve: 2020-01-20 10:57:40

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>