. Ma Ervin napja van.
Dzsudzsáké az év magyar gólja
2015-03-25 22:01:06
Dzsudzsáké az év magyar gólja

Dzsudzsáké az év magyar gólja

Dzsudzsák Balázsnak a románok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen szabadrúgásból szerzett egyenlítő találatát választották a 2014-es év magyar góljának.

 

"Nyilasi Tibornak is köszönöm az elismerést, mert a válogatott összetartáson ő tanácsolta, hogy távolabbról fussak neki a labdának. Nagy szükségünk volt a pontszerzésre a legnagyobb riválisunk otthonában" - emlékezett vissza a Dinamo Moszkva szélsője a FourFourTwo magazin ötödik születésnapi díszvacsoráján.

 

Dzsudzsák a kvalifikációs sorozat második meccsén, Bukarestben a 82. percben állította be a végeredményt, amikor 25 méterről a jobb sarokba lőtt

 


A második helyen Gera Zoltán zárt, a finnek elleni Eb-selejtezőn szerzett, győzelmet érő (1-0) fejesgóljával, harmadik pedig Sallai Roland, a Puskás Akadémia U17-es játékosa lett, aki Athénban a Panathinaikosz korosztályos csapata ellen lőtt szépségdíjas gólt.


Szöllősi György, a FourFourTwo főszerkesztője és Bodnár Zalán, a magazin honlapjának főszerkesztője emlékeztettek rá, hogy 2011 őszén a nemzetközi szövetség (FIFA) Puskás-díjának mintájára találták ki ezt az elismerést. A magazin szakmai stábja tíz olyan gólt választott ki, amely Magyarországon esett, vagy külföldön magyar játékos szerezte, majd a Nyilasi Tibor vezette, tíztagú szakmai zsűri állította fel a végső sorrendet. A kezdeményezést felkarolva az angol szerkesztőség küldte a trófeát, melyet korábban Frőhlich Roland, Huszti Szabolcs és Gera nyert meg.


A fennállásának ötödik évfordulóját ünneplő magyar FourFourTwo díszvendége Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke volt, aki elárulta, tudta, hogy kritikák kereszttüzébe kerül MLSZ-elnökként, de ez nem zavarja, mert aki strandra megy, tudja, hogy lefröcskölhetik, nagy zaj lesz és akár meglophatják, ezért pedig nem hibáztathat senkit.


"Minden szebbnek fog látszani, ha a válogatott kijut a franciaországi Eb-re" - mondta köszöntőjében az európai szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságába kedden beválasztott sportvezető.


Az ünnepségen a FourFourTwo magazin angol főszerkesztőségének nevében bejelentették, hogy meghosszabbítják a magyarországi licencet, mert a 17-ből az egyik legsikeresebbnek tartják az itteni lapot.

 

MTI

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2015-03-25 22:16:55

További híreink
Magyar Péter, a hiányzó hős
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevével - Bruck András FB-jegyzete.
2024-04-13 08:33:55, Hírek, Sport Bővebben
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>