. Ma Konrád, Tivadar napja van.
De hová tűnt Szűcs Lajos?
2014-08-22 07:05:45
De hová tűnt Szűcs Lajos?

De hová tűnt Szűcs Lajos?

Kínos baki történt a barátok közt


Ma már egy pallérozatlan politológuspalánta is tudja, hogy a politikában minden lépésnek, minden reakciónak megvan a maga magyarázata. Az országgyűlési választások kampányidőszakában pedig még inkább igaz ez a megállapítás. Gyömrőn sincs ez másként.



A tavaszi választást megelőző hetekben-hónapokban mindenhonnan Szűcs Lajos mosolygott ránk: a Signal TV-ből, a Gyömrő újságból és a városban lévő óriásplakátokról egyaránt. Lajos beköltözött a postaládánkba, az otthonainkba, mindennapjainkba is. Nincs  ezzel probléma, hiszen a kampány mindig erről szólt.

 

 

Volt azonban Lajosnak egy különös ismertetőjegye. Egy barát. Olyan volt ez a barát, mint egy árnyék, ami mindig mindenhol együtt volt vele. Lajos és barátja mindig együtt szerepeltek: közösen, mosolyogva vágtak át szalagot, támogattak jótékonysági rendezvényt, vagy koccintottak az eskü téri mulatságon.

 

 

Hálószobatitok befolyásolhatja Gyömrő jövőjét?

Aztán teltek-múltak a hetek, s egyszer csak az egész ország megismerhette Lajos barátjának csöppet sem hétköznapi szokásait. Meztelen testek, különös fehér por és tömény, hedonista életvitel az, amivel szembesülnie kellett minden gyömrőinek. A médiabotránnyal felérő fotósorozatot nemhogy egy keresztény ember, de még egy egyszerű ateista is arcpirítónak, de minimum felháborítónak tartotta. Persze a hálószobatitok nem tartozik senkire, csak azokra, akik ott, az ajtó mögött titkolóztak.

 

A Signal TV természetesen biztosított minket arról, hogy Lajos és barátja továbbra is barátok maradnak. De hát miért ne lennének azok? Hiszen egy hálószobatitok nem befolyásolhatja Gyömrő jövőjét. Egy hálószobatitok miatt nem zárulhatnak be Gyömrő képviselői előtt kapuk a kormányhivatalokban; nem tekinthetnek minket komolytalannak a minisztériumokban; nem mondhatják ránk azt, hogy megszűntünk komolyan vehető embernek lenni; nem fordulhat elő az, hogy egy-egy hivatalos tárgyaláson mosolyogva összesúgnak a hátunk mögött, hiszen a hálószobatitok az mégiscsak titok. S nem több.

 

Na de akkor hová tűnt Szűcs Lajos?

 

 

Regős

 

 

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Vélemény Bővebben
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munká...
Bővebben >>