. Ma Andrea napja van.
Bizarr megoldás Üllőn: WC helyett pottyantós budi a vasútállomáson
2016-11-27 17:55:03
Bizarr megoldás Üllőn: WC helyett pottyantós budi a vasútállomáson

Bizarr megoldás Üllőn: WC helyett pottyantós budi a vasútállomáson

Lehangoló körképet készített a 24.hu több település, köztük Üllő vasútállomásának mosdóiról - erre a cikkre figyelt fel  a monorinfo.blog.

 

A  hírportál  munkatársa az üllői – egyébként jó állapotúnak tűnő - vasútállomáson  kereste a mosdót, azonbam a wc helyett csak egy budival sikerült beérnie.


"A budi egy nagy fadoboz, a tetején egy kivágott kisebb lyukkal, ami az elején kissé kicsúcsosodik."

 

A beszámoló szerint a budi fala belülről szép fehérre volt meszelve, a fadoboz barnára festve, fény ugyan nem sok volt, de ránézésre tisztának tűnt. "Az árnyékszék láthatóan megtelt, ami kissé megnehezítette a rám váró művelet elvégzését. Papírt is találtam, a lyuk mellé készítve, kis papírdobozban, csap azonban nem tartozott a helyiséghez." - írta a riporter.

 

A történtek után a lap munkatársa megkereste a MÁV-ot, arra volt kiváncsi, hogy hány magyar vasútállomáson / a vasútállomások hány százalékán van mosdó (vízöblítéses WC+kézmosási lehetőség), WC (vízöblítéses, kézmosási lehetőség nélkül),  budi (vízöblítés nélküli WC).


Kiderült, hogy nem Üllő az egyetlen ahol 2016-ban még "pottyantós wc"-t üzemeltetnek. A MÁV Zrt. tájékoztatása szerint mintegy 150 darab vízöblítés nélküli, "űrgödrös" wc működik az országban.


Utoljára frissítve: 2016-11-27 18:22:07

További híreink
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben
Miért létfontosságú az utasbiztosítás egy külföldi nyaralás alkalmával?
Az utasbiztosítás az, ami legalább annyira fontos egy külföldi út előtt, mint bármi egyéb, amit beleteszünk a bőröndünkbe. Enélkül egyszerűen nem indulhatunk el! Sőt, m...
2024-04-09 19:31:24, Hírek, Színes Bővebben
Romos, penészes cserelakást ajánlott a MÁV a mini-Dubaj helyett
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj miatt mondták fel – írja a Hvg. A 27 bérlőből mindössze 4 fog...
2024-04-04 17:38:50, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>