. Ma Orbán napja van.
Bizarr megoldás Üllőn: WC helyett pottyantós budi a vasútállomáson
2016-11-27 17:55:03
Bizarr megoldás Üllőn: WC helyett pottyantós budi a vasútállomáson

Bizarr megoldás Üllőn: WC helyett pottyantós budi a vasútállomáson

Lehangoló körképet készített a 24.hu több település, köztük Üllő vasútállomásának mosdóiról - erre a cikkre figyelt fel  a monorinfo.blog.

 

A  hírportál  munkatársa az üllői – egyébként jó állapotúnak tűnő - vasútállomáson  kereste a mosdót, azonbam a wc helyett csak egy budival sikerült beérnie.


"A budi egy nagy fadoboz, a tetején egy kivágott kisebb lyukkal, ami az elején kissé kicsúcsosodik."

 

A beszámoló szerint a budi fala belülről szép fehérre volt meszelve, a fadoboz barnára festve, fény ugyan nem sok volt, de ránézésre tisztának tűnt. "Az árnyékszék láthatóan megtelt, ami kissé megnehezítette a rám váró művelet elvégzését. Papírt is találtam, a lyuk mellé készítve, kis papírdobozban, csap azonban nem tartozott a helyiséghez." - írta a riporter.

 

A történtek után a lap munkatársa megkereste a MÁV-ot, arra volt kiváncsi, hogy hány magyar vasútállomáson / a vasútállomások hány százalékán van mosdó (vízöblítéses WC+kézmosási lehetőség), WC (vízöblítéses, kézmosási lehetőség nélkül),  budi (vízöblítés nélküli WC).


Kiderült, hogy nem Üllő az egyetlen ahol 2016-ban még "pottyantós wc"-t üzemeltetnek. A MÁV Zrt. tájékoztatása szerint mintegy 150 darab vízöblítés nélküli, "űrgödrös" wc működik az országban.


Utoljára frissítve: 2016-11-27 18:22:07

További híreink
Milyen játékokra elég egy belépőszintű gamer laptop?
A legnagyobb gyártóknál már gamer almárkákat is találhatsz, ezek között a belépőszintű gamer laptopok is arra vannak felkészítve, amire valójában szánod: játékra. Ezt szo...
2022-05-24 09:08:16, Hírek, Színes Bővebben
Így takarítsd le a szúnyoghálókat!
A szúnyogháló takarítása egy rendkívül könnyű folyamat, amelyhez csupán néhány szabad óra és pár könnyen beszerezhető, hasznos eszköz szükséges. Adunk néhány tippet, hogy...
2022-05-24 09:03:18, Hírek, Színes Bővebben
Okosotthonok - okosmegoldásokkal a mindennapok kényelméért
Az okosotthonok fogalma pár éve még kissé utópisztikusnak hangzott, de szerencsére mára már egyre elterjedtebbek és ismertebbek. Nem csoda, hiszen a rendszer számtalan ké...
2022-05-23 10:26:36, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az okosotthonok fogalma pár éve még kissé utópisztikusnak hangzott, de szerencsére mára már egyre elterjedtebb...
Bővebben >>