. Ma Márk napja van.
Azonosították a kórházi kábítós rablót
2014-08-15 23:57:58
Azonosították a kórházi kábítós rablót

Azonosították a kórházi kábítós rablót

Keresik a kistarcsai rablót

 

Beazonosították a rendőrök azt a nőt, aki elkábított és kirabolt egy beteget a kistarcsai kórházban.


Május 5-én délelőtt jelent meg a kistarcsai egészségügyi intézményben az áldozatot kereső nő. Szóba elegyedett egy beteggel, majd átadott neki egy pohár italt azt állítva, hogy a főnővér küldte neki, s a hátralévő vizsgálatok előtt meg kell innia.


Az áldozat az italtól bódult állapotba került, magatehetetlenné vált. Ezt kihasználva, az ismeretlen nő bement a beteg szobájába és onnan elvette a táskáját, amiben készpénz, iratok, valamint mobiltelefon volt.


A Gödöllői Rendőrkapitányság rablás miatt indított nyomozást. Nyilvánosságra hozták a kórház biztonsági kamerája által, a rablóról készített felvételt, valamint 100 ezer forint nyomravezetői díjat is kitűztek. A rablót a nyomozóknak végül sikerült azonosítaniuk, a nyomravezetői díjat ezért visszavonták.



A rablással gyanúsított 52 éves Kardos-Villányi Klárát még nem tudták elfogni, a nő felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért körözését rendelték el. A keresett nő körülbelül 165-170 centiméter magas, erős testalkatú, haja szőke színű és arca pirospozsgás. A rendőrség kéri, aki a nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látja őt, jelezze a rendőrségen.



A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kardos-Villányi Klára tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látja őt, hívja a 06-28/524-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” (h-cs: 8-16, p: 8-13) zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

 

 

Gyömrői Hírhatár/Police.hu

 

Utoljára frissítve: 2014-08-16 00:02:47

További híreink
Bodrogi Gyula 90 éves lett
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek, tévéfilmek és sorozatok százainak megformálója, 90. születé...
2024-04-13 08:33:54, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Voltak turistaházaink a Budai-hegyekben is
Néhány hónapja egy nyitott esőház készült el a Nagyszénás-hegy csúcsa alatt, pontosan ott, ahol egykor a Munkás Testedző Egyesület turista-menedékháza állt. Mára azonban ...
2024-04-09 19:50:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kútmélyre zuhant a „Petőfi-film” nézettsége
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren nézték meg a magyar mozikban, ezzel a Covid utáni időszak leg...
2024-03-28 21:01:23, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Romos és penészes cserelakás, amelyet felajánlott a MÁV az egyik bérlőnek, akinek a szerződését a mini-Dubaj m...
Bővebben >>