. Ma Gedeon napja van.
Az M0-son Maglódnál egyre nagyobb a dugó
2014-12-02 16:04:41
Az M0-son Maglódnál egyre nagyobb a dugó

Az M0-son Maglódnál egyre nagyobb a dugó

A csúszós burkolat, az ónos eső súlyától megdőlt fák, leszakadt ágak és veszélyes villanyvezetékek miatt a főváros környékén számos út, így az M0-s egy szakasza továbbra sem járható, a délutáni csúcsban főként Maglód környékén várhatóak hatalmas torlódások - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedd délután.


Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője elmondta: elsősorban a magasabban fekvő településekre vezető utak váltak járhatatlanná, de lezárták az M0-s és a 3-as főút egy-egy szakaszát is.


Komoly torlódás várható délután az M0-ás autóút 48-as és 52-es kilométerszelvénye közötti zárás miatt - hívta fel a figyelmet a rendőrség és a Magyar Közút. Ezt a szakaszt azért kellett lezárni, mert az ott húzódó magasfeszültségű vezeték leszakadásától tartanak a szakemberek.


Pécsi Norbert Sándor, a cég kommunikációs osztályvezetője úgy fogalmazott: bár elvileg Maglód és Pécel felé lehet kerülni, a környék más útjain elrendelt korlátozások miatt az M0-son a délutáni csúcsban hatalmas dugók alakulhatnak ki.


Az M0-ás autóút 48-50 kilométerszelvény közötti szakaszát teljes szélességében lezárták a rendőrök - mindkét irányban - 2014. december 2-án 13 óra 20 perckor, mivel az ott lévő magasfeszültségű vezeték leszakadásától tartanak a szakemberek.

 

Jelentős a torlódás az M0-snak ezen a részén.

 

Gyömrői Hírhatár/MTI/Police.hu


 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-12-02 16:06:38

További híreink
Keresztül a téli Vértesen
A Vértesben elég sokat jártunk, de télen még soha, így felkerekedtünk, hogy megnézzük eme szép és változatos hegyvidéket február elején.
2024-02-13 17:37:46, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
A közel 80 éves Földes László „Hobo” kapta a Petőfi Zenei Díj Életműdíját
Földes László, Hobo a Hobo Blues Band alapítója kapja a Petőfi Zenei Díj Életműdíját idén, írja a hirado.hu. Az Életmű Gálát február 3-án közvetítik a Duna TV-n.
2024-01-18 12:09:38, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Moór Marianna: „Elzártam magam a világtól”
Amióta a 80 éves Moór Marianna visszavonult a pályától, távol tartja magát a rivaldafénytől, és úgy tűnik, ez a jövőben sem fog sokat változni, ráadásul egy tavaly februá...
2024-01-04 14:38:37, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>