. Ma Szabina napja van.
Az akkumulátoros vibrátorok előnyei
2021-09-17 23:08:09
Az akkumulátoros vibrátorok előnyei

Az akkumulátoros vibrátorok előnyei

De vajon milyen előnyei vannak ezeknek a termékeknek? Cikkünkből kiderítheti!

 

Az akkumulátoros játékszerek előnyei

 

A vibrátorok erőssége általában megállapítható a motorjának típusából. Az elemes változatok bár szintén jó megoldások lehetnek, az akkumulátoros verziók sok esetben jobb választások lehetnek. Ezeknek a kiviteleknek a legnagyobb előnyei, hogy bárhol és bármikor használhatóak. Legyen szó utazásról, nyaralásról, a másiknál töltött éjszakáról vagy egyéb extrémebb esetekről. Az akkumulátorok viszonylag hosszú ideig bírják, így nem kell sem vezetékkel, sem pedig elemekkel törődnünk. 

 

Az akkumulátoros vibrátorok kínálata

 

Manapság az akkumulátoros vibrátorok kínálata rendkívül széles. A Goodies klitoriszágas változat egy kis méretű, ámde rendkívül kecses kényeztető a piacon. A Szeresdmagad.hu akkumulátoros vibrátora selymes tapintású, amit szilikon bevonattal láttak el. Mind a törzse, mind a kint maradó csiklóizgató ága nagyon rugalmas és hajlékony, bárki könnyedén használatba veheti.

 

A gépezet két motort kapott, egy a behelyezéshez, egy pedig a csikló izgatásához kell. A két gombos vezérlés segíti a működtetést, ám sajnos a két motor külön alkalmazására nincsen lehetőség. A vízálló eszköz beépített akkumulátorának hála, bárhová magával viheti és bármikor használatba veheti. A bőrbarát szilikonból készült terméket ráadásul szaténos tárolótasakban szállítjuk ki Önhöz. 

 

A másik remek darab a rendkívül elegáns Satisfyer Luxury Double Love párvibrátor, amit távirányítóval láttak el. A márkának nem ez az első és valószínűleg nem is ez az utolsó párvibrátora ebben a kategóriában. A luxury jelzőt a kiemelkedő tudásnak és minőségének köszönheti. Mindemellett ráadásul ár-érték arányban is megállja a helyét a piacon.

 

A kialakítása nem sokban különbözik a többi modellétől. A behelyezésre használható ág kisebb méretekkel rendelkezik, ami fontos, hogy közben a férfi szerve is elférhessen odabent. A két ág mindegyike rendkívül rugalmas, a vezérlésre pedig háromféle lehetőségünk van. Használhatóak a gombok, a távirányító és persze az előre programozott vezérlők is.

 

Akinek mindez nem lenne elegendő, annak ott van a Satisfyer Connect applikáció, amely mindkét eszközre elérhető. Nagy előnye, hogy szinte minden nyelven működik, így nem szükséges hozzá semmilyen angol vagy német tudás. 

 

Rúdvibrátorra lenne szüksége? Akkor jó választás lehet az Ohmama akkumulátoros fajtája. Az ezüstszínű, klasszikus formájú termék váza teljes mértékben merev. A motor szerencsére nagyon visszafogott, nem túl hangos, ámde annál erősebb, így egy igazán igényes kivitel tulajdonosa lehet, ha emellett dönt.

 

A teljesen vízálló játékszer áramellátását a beépített akkumulátor biztosítja. A 10 különféle, változatos rezgésprogramnak hála pedig bárki számára kitűnő választás lehet az Ohmama modellje.

 

(x)

További híreink
Őszi és téli bakancsok kínálata 2021-ben
Bár egyelőre még nincs szükség a vastag téli csizmákra, azért egy-két őszi és vékonyabb téli bakancs és csizma már elkél, főként a hűvös reggeleken. Biztosan mindenki f...
2021-10-20 09:33:53, Hírek, Színes Bővebben
Mi az a TDT és milyen lehetőségeket rejt a befektetéseinkhez?
Hallottunk már a TDT fogalmáról? Ismerjük az általa kínált lehetőségeket, amelyek egészen újfajta távlatokat nyithatnak meg előttünk a napon belül történő kereskedés szem...
2021-09-20 17:15:44, Hírek, Színes Bővebben
Az élvefogó patkánycsapda előnyei
Sem állatok, sem magtár nem szükséges ahhoz, hogy a kertünkben előbb-utóbb megjelenjenek a kellemetlen rágcsálók. Nyáron a forróság miatt ivóvizet keresve gyakori látogat...
2021-08-17 13:25:54, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bár egyelőre még nincs szükség a vastag téli csizmákra, azért egy-két őszi és vékonyabb téli bakancs és csiz...
Bővebben >>