. Ma Auguszta napja van.
Átlátszó hazugságokkal vezeti félre Gyömrő Város Önkormányzata a lakosokat
2014-09-14 09:48:37
Átlátszó hazugságokkal vezeti félre Gyömrő Város Önkormányzata a lakosokat

Átlátszó hazugságokkal vezeti félre Gyömrő Város Önkormányzata a lakosokat

Gyömrőn már nem kell egyenesnek lenni?

 

Gyömrő Város Önkormányzata, ami képviselői testületi szinten bátran kijelenthető, hogy a Gyömrő 2000 Kör, valószínűleg leleplező cikkünk hatására durva kijelentéseket tett tulajdonában lévő online hírportálján. Gyakorlatilag gyenge eszközökkel megfordítva cikkünket (valljuk be nem felnőttre jellemző módon, de hát ennyire telik közpénzből), a becsület hőseként mutatkozó Gyömrő 2000 Kör uralta önkormányzat, hazugságokkal manipulálja Gyömrő lakosságát.

 

Az átlátszó hazugságok:

 

„Annak idején Orbán Viktor hívta életre a polgári köröket, a Fidesz úgynevezett polgári tagozataként. A gyömrői polgári kör egyesület is ekkor alakult, így bő évtizedes múltra tekint vissza.” Eddigi kutakodásaink alapján a választások és a regisztráció előtt Gyömrői Polgári Egyesület alakult, a „kör” kifejezést utólag vette fel az egyesület. Az egyesület ami Spaits Miklós irányítása alatt áll. Spaits Miklós 2010-ben Fidesz színekben jutott be listáról, majd következetesen Gyenes Levente és a Gyömrő 2000 Kör képviselőivel szavazott, ezért helyette Ducsai Sándort választotta elnöknek a helyi Fidesz.

 

„Összességében úgy tűnik, hogy a fidesz és kdnp helyi szervezeteiben nem sikerült összhangot teremteni, és a legismertebb, korábban képviselőként már bizonyított tagok most önállóan, külön szervezetként indulnak az önkormányzati választásokon.” Az állítás hazugság, nem véletlen a „tűnik” kifejezés, hiszen a Fidesz megállapodott a helyi KDNP-vel és együtt indulnak a 2014-es választásokon. A Polgári Kör elnevezésű szervezet képviselő jelöltjeik között, pedig megtalálhatóak Gyenes Levente holdudvarához tartozó vállalkozók, akik most nyíltan felvették a harcot a Gyömrő 2000 Körrel, hiszen elindultak választásokon. Abban az esetben tehát, ha a Polgári Kör Gyenes Leventét ajánlja polgármesternek bebizonyosodik, hogy Gyenes kettős játékot játszik, hiszen saját szervezetének képviselőit gyengíti pozíciójának megtartása érdekében.

 


„A baloldali összefogásból Gyömrőn kilépett a PM, akiknek aktivistáik a Fidesz-Kdnp-t támogatják.” Ez a mondat talán a hazugságon is túlmutat, hiszen hivatalosan az MSZP-EGYÜTT-DK-PM szövetség együtt indul választáson. Legalábbis így gyűjtötték az ajánlásokat és így szerepelnek majd választási íveken is. Ha igaz a Gyömrő Város Önkormányzatának tulajdonában lévő hírportál állítása, akkor Dr. Tóth János választási csalást követett el. Na jó lelőjük a poént, hazudik az önkormányzati lap, ismételten megkísérelte csúnyán megvezetni Gyömrő lakosságát, Dr. Tóth János nem követett el választási csalást.

 

Negatív kampány közpénzen


A kérdés már csak az, mennyire korrekt dolog önkormányzati megrendelésre, közpénzen negatív kampánnyal élni? A kérdés főleg azoknak a hangos, de sorra tévedésen kapott Gyömrő 2000 Kör aktivistáknak lehet fájó pont, akik ha kell, abban is hisznek, hogy Gyenes Levente még szűz, minden fotó, ami ennek ellenkezőjét mutatja hamisítvány. Persze homokba dugott fejjel bárki simogatja az ember hátsóját jól eső érzés lehet, de talán abba is bele kell gondolni, mi történik, ha rossz ember áll mögöttünk ilyen helyzetben.

 

Keresztény értékrend?


Mivel a Gyömrői Polgári Kör képviselő jelöltjei és vezető tisztségviselői a Gyömrő 2000 Körhöz, így a Gyömrő Város Önkormányzatának tulajdonában lévő hazugságokkal operáló hírportáljához köthetőek, a legkevésbé sem tudják majd képviselni a keresztény értékrendet. Ezt talán az is bizonyítja, hogy a cikkhez olyan képet linkeltek be, ahol a KDNP és a Fidesz logója egy WC papíron szerepel. Úgy gondoljuk, ez mindent elmond a Gyömrő Város Önkormányzatának tulajdonában lévő hírportálról és annak szerkesztőiről is. Ilyen még egy szélsőséges hírportálon is csak elvétve tapasztalható. Vajon ezek után egy felelős önkormányzat hogyan tud majd együttműködni a jelenleg regnáló kormánnyal és annak hivatalaival? Mit szól ehhez Szűcs Lajos? Mit szólna ehhez Orbán Viktor? Mit szólnak a WC papíron lévő Fidesz és KDNP logóhoz a keresztények és a mérésékelt konzervatívok? És mit szól Ön? Talán ezt: Gyömrőn öblítést kérünk!

 

Kapcsolódó cikkeink:


Gyömrői Hírhatár

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-09-17 19:30:57

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
Bővebben >>