. Ma Adél napja van.
Alpári bunkóságok a politikában
2014-03-14 22:52:57
Alpári bunkóságok a politikában

Alpári bunkóságok a politikában

Egyre növekszik az alpári, bunkó megszólalások, véleménynyilvánítások, és megnyilvánulások száma.

 

A parlament folyamatosan a nemzeti, szexista megszólalásoktól visszhangzik és kivétel nélkül a nemzeti, keresztény, konzervatív oldalról hallhatóak efféle megnyilvánulások.

 

Emlékezzünk vissza a Szél Bernadettet ért lekezelő, megalázó esetre, de említhetnénk Vadai Ágnest vagy Osztolykán Ágnest is.

 

Természetesen nem felejtjük el Szanyi Tibor középső ujjmutogatós akcióját sem, amelyet a jobbikos képviselőknek szánt.

 

A nagyobb gond talán inkább az, hogy ez a viselkedés-, beszédforma divattá nőtte ki magát. A minap a „független” péceli polgármester száját hagyták el obszcén szavak Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét illetően. De nem felejtjük el a milliárdos gázszerelőt, Mészáros Lőrincet, Felcsút polgármesterét sem, aki azt találta mondani, hogy az emberek le vannak …

 

A péceli polgármester már másodjára hiúsítja meg, hogy a DK lakossági fórumot tartson. Mondhatni, hogy Gyurcsány Ferenc Pécelről is kitiltásra került. Először azonban Tabányi Pál, Maglód ex-fideszes, „független” polgármestere írta meg a helyi újság hasábjain, hogy kitiltaná Gyurcsányt Maglód városából.

 

Úgy tűnik, hogy a fent említett emberkék elfelejtik, hogy ők is csak emberek, a nép szolgái.

 

Kiknek képzelik magukat, hogy ilyen és ehhez hasonló kijelentéseket tegyenek, valamint, hogy ilyen magatartást megengedjenek maguknak? Ettől nem lesznek sem tökösebbek, sem pedig férfiak. Inkább csak az intelligencia szintjüket villantják meg ezzel, semmi egyebet. Nem kellene elfelejteni, hogy ők, függetlenek minden választópolgár – legyen az jobb-, vagy baloldali – szolgálatában állnak, igényüket ki kell elégítsék. Ha Szűcs Lajos (Fidesz) és Sas Zoltán (Jobbik) végighaknizhatja szavazókörzetét és ismertetheti elképzeléseit, programjait – már, ha van nekik ilyen -, akkor ugyanezt a lehetőséget kötelesek az önkormányzatok és a polgármesterek biztosítani az ellenzék számára is!


Amennyiben ennek a kötelességüknek nem tesznek eleget, tessék felvenni a Fidesz pólót vagy tessék dísz magyarba öltözni, hogy a választópolgárok láthassák kire is szavaznak az önkormányzati választásokon, ugyanis ez a magatartás megtévesztő és ez a választópolgárok átverése!

 

Nincs gond azzal, ha valaki a Fideszt vagy a Jobbikot érzi szívének kedvesebbnek, de akkor azt vállalják fel és ne hazudjanak a választóknak!

 

Ne feledjék el, hogy sokan azért szavaznak/szavaztak független jelöltre, mert szerették volna kizárni városukból, közvetlen környezetükből az országos politikát. (Legyünk őszinték, egy város polgármestere sem a teljesítményéért kapta meg a szavazatok többségét.) Ezeket a választókat verik át, arról nem beszélve, hogy a másként gondolkodókat megalázzák, semmibe veszik.

 

Előbb talán a „független” fiúk foglalkozhatnának a saját városukkal és annak környezetével, amiért megbízatásukat is kapták. Nem csak a városok központját volna illő látványosan kicsinosítani (uniós pénzekből), valamint annak 20 méteres környékét, hanem azon túl is kellene látni, tevékenykedni, anyagi forrásokat biztosítani. Amíg ebben a szavazókörzetben olyan állapotban vannak a városok, amilyenben, addig talán csendben kellene maradni, elszámolni az elmúlt ciklus ígéreteivel, azoknak megvalósításával és az önkormányzati pénzek elköltésével. Amíg omladoznak az önkormányzatok alá tartozó épületek, amíg a járdák és utak használhatatlanok (és még sorolhatnánk) addig szíveskedjenek a háttérben maradni és az elmaradt feladatokat ellátni!

 

 

Itt megjegyzendő, hogy Gyömrő is annyira független az országos politikától és annyira politikától mentes, hogy a százmilliós szökőkutas körforgalom közepén is egy jobbikos molinó van kifeszítve, amin a Jobbik helyi jelöltje is látható. Az már más kérdés, hogy a szükséges engedélyek birtokában került-e ki ez a molinó. És az is más kérdés, hogy mit keresett Gyenes Leventével az élén a Gyömrő 2000 kör Rétvári Bence államtitkár(KDNP) gyömrői lakossági fórumán, amit az egy személyes helyi KDNP és az egy személyes Polgári Kör szervezett a helyi Fidesz tudta nélkül.

 

Amúgy ezzel sincs semmi gond, de lesznek már szívesek nem hülyének nézni a választókat és nem az arcukba hazudozni!

 

Kapcsolodó cikk: A péceli polgármester ezt találta mondani: Gyurcsány Ferenc le van szarva

 

Vízy Cs.  

Utoljára frissítve: 2014-03-15 08:01:29

További híreink
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben
Rínak és picsognak a JIÉ-ben újságunk miatt
Mi csak azt üzenjük: fiúk, lányok, hát ilyen ez a popszakma!
2022-10-21 12:27:14, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ügynök volt Dinnyés József, a híres, ellenzékinek számító polbeat-énekes – legalábbis ezt feltételezik az Álla...
Bővebben >>