. Ma Gedeon napja van.
Alkalmi kedvezményt nyújt az Operakalandra utazó diákcsoportoknak a MÁV
2017-04-26 12:57:01
Alkalmi kedvezményt nyújt az Operakalandra utazó diákcsoportoknak a MÁV

Alkalmi kedvezményt nyújt az Operakalandra utazó diákcsoportoknak a MÁV

A közlemény szerint a kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető Budapestre - a Nyugati, Keleti és Déli pályaudvarokra, valamint Kelenföld állomásra - a májusi, szeptember és októberi diákoknak szóló előadásokra, amelyeket az Erkel Színházban rendez meg a Magyar Állami Operaház.
    

Mint írják, a vasúti kedvezményt csak oktatási intézmény kérheti, érvényesítéséhez ki kell tölteni a MÁV-csoport internetes oldalán (mavcsoport.hu) elérhető Bejelentés című nyomtatványt, amelyhez csatolni kell az Erkel Színház által lebélyegzett és aláírt fogadónyilatkozatot is. A kedvezményes menettérti menetjegy a fogadónyilatkozatban megjelölt dátumot megelőző naptól az előadást követő napig érvényes.
    

A kizárólag másodosztályú, belföldi utazásra szóló kedvezményt csak abban az esetben lehet igénybe venni a visszautazásra, ha a jegyet az előadás alkalmával a színházban lebélyegzik. Ennek elmulasztása esetén a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki az alkalmi menettérti jegyet, és pótdíjat is felszámít - olvasható a közleményben.


MTI

További híreink
Nagyratörő terveid vannak a weboldaladdal? Akkor ez a lehetőség érdekelni fog
A különböző weboldalaknak eltérő méretű tárhelyre van szüksége. Egy kisebb, bemutatkozó honlap könnyen lehet, hogy néhány tucat megabájtos tárhellyel is beéri. Azokon az ...
2024-03-21 16:18:30, Hírek, Kultúra Bővebben
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Kultúra Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról szóló történelmi kalandfilmet a nyitóhétvégéjén több mint 75 ezren n...
Bővebben >>