. Ma György napja van.
Akinek nem tetszik, hogy egy szakrendelőbe beszivárog a politika, az a hibás!
2017-03-27 20:27:08
Akinek nem tetszik, hogy egy szakrendelőbe beszivárog a politika, az a hibás!

Akinek nem tetszik, hogy egy szakrendelőbe beszivárog a politika, az a hibás!

Az egyik gyömrői facebook csoportban a fent említett cikkünk miatt elszabadultak az indulatok. A hozzászólásokban arra utalva írnak többen, hogy hírportálunk az egyik szakrendelői munkatárs állását veszélyezteti, mivel az egyik fotón állításuk szerint „H Néni” szerepel, aki az említett pólót viseli. A cikkünkben három kép jelent meg, melyen a dolgozók arca a személyiségi jogok védelmének érdekében ki van takarva. Mindezekkel szemben az egyik munkatárs arca kitakarás nélkül szerepel a helyi tévé tudósításban - ami nem zavarja a kommentelőket.  

 

Egy valamit tisztázni érdemes; közalkalmazott közintézményben politikai szerepet nem vállalhat. A „Gyömrő 2000 Kör – Én is veletek vagyok!” feliratú póló politikai szerepvállalás, mivel a Gyömrő 2000 Kör helyi politikai szerepet vállaló egyesület.

 

Felmerülhet a kérdés, vajon akkor ki veszélyezteti a dolgozók állását? Ki az, aki kampánycélból a közalkalmazottaknak egy ilyen szervezet logójával ellátott pólót ad és velük videofelvételt készít?

 

Több hozzászólásban céloznak arra is, miszerint ajándékba, illetve adományként kapták ezt a pólót, mivel nincs munkaruhájuk. A Gyömrő 2000 kör (jelenlegi városvezetés) nem adhatott volna a dolgozóknak  fehér, logó nélküli pólót? Önzetlen ajándék, adomány céljából?

 

Természetesen nem kötelező az alkalmazottaknak ezeket a pólókat viselniük, még akkor sem, ha ajándékba kapták. Legalábbis bízunk benne, hogy nem kötelező Gyömrő 2000 Kör pólót viselni sem kampányidőszakban, sem azon kívül.

Utoljára frissítve: 2017-03-27 21:29:42

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Vélemény Bővebben
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>