. Ma Emma napja van.
Ahol a béke tenyere pofán csapja az embert: Gyömrő
2014-06-17 22:02:22
Ahol a béke tenyere pofán csapja az embert: Gyömrő

Ahol a béke tenyere pofán csapja az embert: Gyömrő

Gyömrőn kiplakátozták a városvezetést kritizálókat!

 


Jó itt élni. Mert mindig történik valami. Számlagyár, Horthy tér, szex fotók, drog, kamu doktori cím. Erről beszél Gyömrő utcáin az emberek egyik fele. A másik fele a szökőkút, romantika, Tófürdő, körforgalom és fejlődés szavakat szajkózza. Ez lett Gyenes Levente álma, ezzé vált Gyömrő.

 

 

 

 

 

Gyenes Leventét sok helyi lakos családtagnak tekinti. Vannak, akik az édesapjuknak, nekik munkát és kenyeret ad, van akiknek a testvért jelenti, velük osztozik egy-egy vállalkozásban, van akiknek csak egy távoli rokon képében él, velük jár bulizni, nekik fizet egy kisfröccsöt. Vannak ezen kívül aranyos nénik és bácsik is, akik a gyermeküket látják benne, ők feltétel nélkül szeretik, mindent megbocsátanak. Ez minden városban így van ám a helyi polgármesterrel, viszont Gyömrőn hatalmas a család, hangos és kitartó.

 

Bár sokan hamisan táplált érzelmi alapon döntenek, van akinek Gyenes Levente csak egy vezető tisztségviselő és van, aki szerint be kell tartania játékszabályokat. És a szabályok alatt most ne a sötétített ablakos autós betyár becsület szabályokat értsük, hanem a törvényeket. Ezeket az embereket meghurcolják városunkban.

 

Akik felemelik a szavukat a városvezetés ellen annak elbontják a székházát. Aki komoly érveket hoz fel, vagy megkérdőjelezi Gyenes Levente méltóságát, az ellen vadnyugati plakátokon buzdítják fel a várost.

 

Gyömrő utcáin fényképpel ellátott plakátok jelentek meg melyeken Ducsai Sándor és Kisberk Szabolcs szerepel. A plakátokon címüket is nyilvánosságra hozták és arra buzdítják Gyömrő lakosságát, hogy keressék meg őket és osszák meg ellenérzésüket velük szemben, ha lehet személyesen. Ha valaki nem tudná, ez bűncselekmény. A címek kiadásával a legenyhébb bűntett, a személyiségi jogok megsértése. A benne foglaltatott vádak alapján, becsületsértés. A tettlegességre buzdítás, még ha csak szóbeli tettlegességről is van szó, felbujtás. Ez az uszítás és felbujtás, tettlegességre szólítás pedig kitudja mit okozhat egy ilyen „okos” kisvárosban. Ott, ahol a béke tenyere pofán csapja az embert, ha kinyitja a száját, elmondja a véleményét.

 

Kiderül a plakátból, hogy mindenért ez a két ember a hibás, azért mert közhírré tették miket követett el Gyenes Levente. Kiderül, hogy nem teljes jogú „Gyömrőiek”, mert csak úgy ideköltöztek. Kiderült, hogy minden, igazi gyömrőinek az ellenségei. Megőrült ez a város?

 

Mostantól aki ellentmond Gyenes Leventének, arra ez vár?

 

 

Ha Gyenes Levente milliárdos ÁFA csalása jön szóba, falkája üvöltve mondja, nincs bizonyítva, még nem ítélték el. Ha valaki azzal érvel, hogy drogot fogyaszt és erről fotó is van, azt mondják nem igazi a fotó, és még büszkék is rá, hogy két nővel elbírt a helyi macsó. De ha valaki ezek ellen felemeli hangját, annak valaki kirakja a képét és címét a város utcáin, és azt a látszatot kelti, hogy az egész város ellensége? Ez teljesen rendben van? Mi lett ebből a városból?

 

Az a helyzet, hogy aki erre azt mondja normális és elfogadható, az elmebeteg véleményének megfogalmazása után sürgősen vegye fel kényszerzubbonyát, és menjen el orvoshoz, mert feltételezhetően kimosták az agyát. 

 

Biztos forrásból tudjuk, hogy rendőrségi feljelentést tesznek a sértettek az ügyben. Lehet, hogy mint a legtöbb ilyen feljelentés, eredmény nélkül fog ez is záródni, mert nem lesz meg a tettes. Hogy honnan fogjuk tudni ki volt a felelős a történtekért? Onnan, hogy ha meg is szólal az önkormányzat az ügyben, várhatóan csak kenegetni fogják az esetet valami rózsaszín trutyival, amiből a városunk felett lebegő köd is áll. Az egy fontos jelzés lesz, ha nem fog előkerülni soha az, aki kiragasztotta ezeket a plakátokat, mert nagyon okosan azokra helyekre is plakátolt, melyek különösen körbe vannak kamerázva. Ha ezek a felvételek elvesznek, törlődnek, üzemzavar lép fel, vagy pont egy légy szállt az objektívre, komolyan el kell gondolkoznia azoknak, akik ujjat mertek húzni a városvezetéssel, mert kiderül mégsem a gyömrői polgárok védelmében épült a méregdrága biztonsági rendszer. De persze vannak véletlenek. Ne legyünk előítéletesek. Ez csak fikció...

 

Ha mégsem így lesz, és kiderül ki volt az, tévedés a fenti lehetséges forgatókönyv. Ha meglesznek a felvételek és az elkövető is, akkor valószínűleg egy szavazattal kevesebb lesz Gyenes Leventére a közelgő választásokon, mert azt az elmebeteget aki ezt megcsinálta, jogosan meg fogják büntetni. Ha a videók kiadása valamilyen úton módon megtörténik, még maga Gyenes Levente is el fogja ítélni az elkövetőt. Mert ez egy ilyen város, a nagy eredményeket csak áldozatos munkával lehet elérni. Mindenki egyért, egy mindenek felett. 

 

AEN

 

Kapcsolódó cikkek:


Évek óta szembe megy pártjával a fideszes képviselő

Újra felbukkant a gyömrői guminő

Névtelen támadás a gyömrői Fidesz ellen

Gyenes Levente jobban tiszteli a lovagrendet, mint a gyömrői polgárokat

Rendkívüli testületi ülés Gyömrőn

Fidesz: Gyömrő polgármestere tisztázza magát, vagy távozzon a közéletből

Vajon most mit gondol Magyarország Gyömrőről?

Gyenes Levente polgármester ­lemondását kéri a KIGYE

Célpontban Gyömrő polgármestere

Elképesztő: guminőt találtak Gyömrő főterén

Utoljára frissítve: 2014-06-19 08:26:23

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szerv...
Bővebben >>