. Ma Konrád, Tivadar napja van.
A VV7 eddigi legdurvább veszekedése
2014-11-24 12:55:50
A VV7 eddigi  legdurvább veszekedése

A VV7 eddigi legdurvább veszekedése

Ki lett a "győztes"? Nos nehéz választ adni erre a kérdésre, de nyilván egyik sem. Két egocentrikus ember valószínűleg utolsó gigászi csatája zajlott le tegnap a villában. De mi is történt itt valójában, hogy a bimbózni látszódó románcnak anyázás és kurvázás lett a vége. Kezdjük az elején.

 

László és Dóri elkezdtek szimpatizálni egymással amikor beköltöztek. Lacinak elég nehéz dolga volt hiszen Dóri viselkedésében nem volt benne, hogy közelebbről is meg szeretné ismerni Lacit. Ezért Laci taktikát váltott és elkezdte mondogatni Dórinak, hogy "nem vagy az esetem" Több se kellett az aktmodell lánynak máris őrjöngött az idegtől és egymás után szívta a cigarettákat az udvaron, közben meg azt mantrázta mi az, hogy nem vagyok az esete! Szemmel láthatóan ez kicsapta nála a biztosítékot és elhatározta, hogy akkor is megmutatja, hogy az ujjai köré tudja csavarni ezt a gyereket (is) ha akarja. Így kezdetét vette a Dóri hadművelet névre hallgató villa offenzíva ami Laci megszerzésére irányult.

 

A modell teljes arzenálját bevetette az első adandó alkalomkor. Volt itt érzéki zuhanyzás gumicsecs és gumisegg mutogatás kacsaszáj csücsörítés, pucsítás meg minden ami ahhoz kell, hogy László feladja álláspontját és a nem vagy az esetem státuszt a "Te vagy az esetemre" változtassa. Dóri már csak egy lépésre volt ahhoz, hogy bebizonyítsa magának meg mindenki másnak, hogy bárkit megkaphat ha akar. Ezért a stratégia utolsó csapást Lászlóra úgy mérte, hogy félmeztelenül masszíroztatta magát olajjal. Több sem kellett Lászlónak azonnal rágerjedt és anélkül, hogy tudta volna, hogy csak egy Dóri féle kísérlet része olyan szinten rákattant a csajra, hogy úgy csókolgatta mint koldus a félkrajcáros.

 

Dóri részéről a bizonyítási eljárás nagyjából végett is ért annak a vonatkozásában, hogy megmutassa mégis csak az esete Lászlónak. Most már csak valami indokot kell találni, hogyan pattintsa le magáról a teljes mértékben belehabarodó Lászlót. És mit ad isten hamarosan akadt is egy szituáció amibe olyan szinten bele tudok kötni Dóri, nagy örömére, hogy vélhetőleg össze tud veszni Lacival annyira, hogy ne kellejen tovább szerelmesesdit játszani vele.

 

Azt történt, hogy László elkezdett a többiek előtt nagyképűsködni, hogy Ő bizony Dórit "kisikálta" nem kézzel. Amikor akkor és ott annyit jelentett, hogy kinyalta. Erre várt Dóri, aki látszólag annyira megsértődött ezen a kijelentésen, hogy László azóta sem tudta kiengesztelni. Nyilván ez azért nem volt akkora dolog, hogy Dóri ennyire felkapja a vizet, de mivel egyértelmű, hogy nem akart Lászlóval kapcsolatot ezért el kellett játszania, hogy őt ez mélységesen megbántotta, olyannyira, hogy nem is tud megbocsátani Lacinak.

 

A fickó azóta pedálozik Dórinál, de semmi esélye sincs. Ez egy darabig nem esett le neki és folyamatosan próbálta engesztelni, rózsaszirmokkal stb. Néha még el is pityeredett László, hogy nem akarta megbántani a lányt. Lászlónak fogalma sem volt arról, hogy kb egy megszerezlek ha akarlak kísérlet része volt.

 

Aztán egy alkalommal meghallotta, hogy Dóri arról beszél valakinek, hogy éretlen gondolkozású gyereknek tartja amit egy vezetési példával magyarázott el az egyik társának. László ekkor döbbent rá, hogy a sivatagba hordja a homokot és értelmetlen tovább küzdenie. És most jön a komoly baklövés amit László elkövetett. Ahelyett, hogy visszatért volna a régi stratégiához, nevezetesen a közömbösséghez amit Dóri képtelen elviselni.

 

Támadásba lendült. Amivel azt érte el, hogy végleg elveszítette akit megszeretett ráadásul a nézők szemében is egy kicsinyes silány alakká minősítette magát azzal, hogy mindenféle kurvának elhordta a lányt. Nem beszélve arról, hogy testi adottságait becsmérelte amiért pár nappal ezelőtt élt-halt.

 

Objektíven annyit lehet megállítani, hogy két magától elszállt ember önimádata felülírja a másokkal szembeni alapvető tiszteletben tartását.


vv veszekedés videó

 

 
  (Indianmore)

 

 

 

 

Utoljára frissítve: 2014-11-24 13:12:06

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, Színes Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, Színes Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, Színes Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>