. Ma Emma napja van.
A revizorokat is meglephette a vecsési büfé
2016-11-22 19:18:32
 A revizorokat is meglephette a vecsési büfé

A revizorokat is meglephette a vecsési büfé

A NAV munkatársai egy vecsési büfé ellenőrzésekor nem kaptak nyugtát és a kassza ellenőrzésekor kiderült, hogy abban megközelítőleg 100 ezer forint bizonylat nélküli többlet található.

 

Ezen túl az üzemeltetett online pénztárgép kötelező felülvizsgálatát sem végeztették el, valamint a kiszolgálást végző alkalmazottat bejelentés nélkül foglalkoztatta a társaság. A NAV munkatársai megállapították továbbá, hogy a vállalkozás képviselője az év elején elhunyt, és a társaságot egy másik személy irányítja a háttérből.

 

A cég nem adott be bevallást, de napi szinten 10-15 alkalommal használják a pénztárgépet, ugyanakkor az előzőekből következően még ez sem fedi le a tényleges forgalmat. A szóban forgó vállalkozás egy másik pénztárgéppel is rendelkezik, amit viszont egyáltalán nem használnak.

 

Az újabb helyszíni ellenőrzés alkalmával megtalálták az inaktív pénztárgépet egy gyáli sörözőben, ahol további szabálytalanságokra bukkantak, ezért a pénzügyőrök az alkoholos italokat lefoglalták. (hirhatar.hu)

 

Utoljára frissítve: 2016-11-23 19:11:24

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A különböző weboldalaknak eltérő méretű tárhelyre van szüksége. Egy kisebb, bemutatkozó honlap könnyen lehet, ...
Bővebben >>