. Ma Emma napja van.
A kormány költözzön Felcsútra
2014-06-15 00:03:27
A kormány költözzön Felcsútra

A kormány költözzön Felcsútra

Az Együtt-PM szerint szimbolikus jelentősége van annak, hogy a "valóságtól elrugaszkodott" Orbán-kormány az "illúziók világát képviselő" Várszínházba költözhet.

 

 

Szabó Szabolcs, az ellenzéki párt független országgyűlési képviselője beszélt erről szombati sajtótájékoztatóján a Miniszterelnökség terezett új épülete előtt, a budai Várban.

 

 

 

Elfogadhatatlan, hogy a kormány nem tájékoztatta "újabb értelmetlen tervéről" a Várszínházban működő Nemzeti Táncszínházat - mondta. A kabinet elképzelése egyébként jól illeszkedik eddigi intézkedéseihez, hiszen ahogy azok is, a színház is az illúzió világát képviseli - jelentette ki.

 

Tízmilliárd forintokba kerülő látszatintézkedés a minisztériumok vidékre költöztetése, ami önmagában nem jelent majd kedvező változást a hátrányos térségeknek - hangsúlyozta. Bírálta Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető minisztert is, amiért az ország GDP-jének 40 százalékát adó Budapestnek csupán 3 százaléknyi uniós forrást hagy.

 

Az Együtt-PM politikusa azt javasolta Orbán Viktor kormányfőnek, hogy a budai volt karmelita rendházba zárkózás helyett költöztesse inkább hivatalát Felcsútra, ahol a nézők nélküli stadionban van még helye.

 

MTI

Utoljára frissítve: 2014-06-15 00:04:54

További híreink
Neked milyen álmaid irodája?
Rengeteg olyan munkakör van, amelyet különböző méretű irodahelyiségekben kell végezni. Rutintalan irodista azt hihetné, hogy teljesen mindegy minden, a lényeg, hogy leg...
2024-04-17 10:50:40, Hírek, Vélemény Bővebben
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg a...
Bővebben >>