. Ma Gedeon napja van.
A jövő héten ismét sok napsütés várható
2017-10-08 17:09:46
A jövő héten ismét sok napsütés várható

A jövő héten ismét sok napsütés várható

Hétfőn sok napsütés várható, míg a Dunántúlon közepesen, illetve erősen felhős időszakok is lesznek, ott helyenként kisebb eső, zápor is kialakulhat. Emellett többfelé megélénkül, a középső és északi országrészben meg is erősödik a szél. A leghidegebb órákban többnyire 5-10 fok, de északkeleten, illetve a derült, szélvédett tájakon 0 és plusz 4 fok közé is hűlhet a levegő. A legmagasabb hőmérséklet 12-16 fok között alakul.
    

Kedden elszórtan valószínű eső, záporeső, de rövid napos időszakok is lehetnek. Főként keleten erősödhet meg a szél. A minimumhőmérséklet 3-8, a maximumhőmérséklet 13-18 fok között valószínű.
    

Szerdán is megerősödik időnként a szél, főként északon és keleten eső, záporeső is lehet. Délnyugaton viszont több órára kisüthet a nap. A leghidegebb órákban 5-10 fok lehet. Napközben 14-20 fokig melegszik a levegő (északkeleten lesz a hűvösebb).
    

Csütörtökön és pénteken nem valószínű csapadék, hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt. Csütörtökön helyenként, pénteken több helyen megerősödhet a szél. A minimumhőmérséklet csütörtökön 6-11, pénteken 8-13 fok között valószínű. A nappali maximumok csütörtökön 16-22, pénteken 15-20 fok között alakulnak.
    

Szombaton keleten változóan felhős idő várható rövidebb napos időszakokkal, a Dunántúlon több órás napsütésre is számítani lehet. Csapadék nem valószínű, de többfelé erős lesz a szél. A leghidegebb órákban 6-11 fok lehet, napközben 14-19 fokig melegszik a levegő.
    

Vasárnap hajnalban párás lesz a levegő, foltokban köd képződhet. Napközben viszont sok napsütés várható csapadék nélkül. A minimumhőmérséklet többnyire 4-9 fok között valószínű, csak a fagyzugos tájakon lesz néhány fokkal hidegebb. Talaj menti fagy több helyen is lehet. A nappali maximumok 14-19 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.


MTI

További híreink
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demeter Szilárd (képünkön), aki - saját elmondása szerint - nem szeret színházba járni, aki nem olvassa a magy...
Bővebben >>