. Ma Auguszta napja van.
A jövő héten is folytatódik a változékony, meleg idő
2018-06-10 13:58:50
A jövő héten is folytatódik a változékony, meleg idő

A jövő héten is folytatódik a változékony, meleg idő

Hétfőn délnyugaton több órára kisüt a nap, míg északkeleten, keleten még az esti órákig lehetnek záporok, zivatarok. Az Alföldön megélénkül a légmozgás, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-20, a legmagasabb 27-33 fok között várható.
    

Kedden a napsütés mellett északon több helyen, másutt inkább csak elszórtan várható zápor, és akár heves zivatar. Helyenként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 16-22 fok lehet. Napközben 28-34 fokig melegszik a levegő.
    

Szerdán is többfelé várható zápor, zivatar. A szél időnként megélénkül, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet 15-21, a maximumhőmérséklet 24-31 fok között alakul.
    

Csütörtökön hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de több helyen várható csapadék: nyugaton inkább eső, zápor, keleten jellemzően zápor, zivatar. Pénteken a több-kevesebb napsütés mellett, szórványosan fordulhat elő eső, zápor, esetleg zivatar. A leghidegebb órákban mindkét nap 14-19 fok várható. Csütörtökön napközben 22-27, pénteken 23-28 fokig melegszik a levegő.
    

Szombaton több órás napsütés várható. Elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 13-18 fok között valószínű. A nappali maximumok 25-30 fok között alakulnak.
    

Vasárnap néhol fordulhat elő zápor, zivatar. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-18, a legmagasabb hőmérséklet 25-30 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.


MTI

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Aktuális Bővebben
Fűtés-hűtés hőszivattyúval
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy igazán korszerű, alacsony fenntartási költséggel járó rends...
2024-03-27 10:36:23, Hírek, Aktuális Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Napjainkban egyre több alternatív, környezetbarát fűtési technológia és berendezés közül választhatunk. Ha egy...
Bővebben >>