. Ma György napja van.
A Horthy tér névadója lett a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje
2013-11-20 13:18:45
A Horthy tér névadója lett a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

A Horthy tér névadója lett a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

Sas Zoltán a gyömrői Jobbik elnöke és önkormányzati képviselő, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje a 7. számú választókerületben: Vecsés, Maglód, Gyömrő, Pécel, Ecser, Gyál, Felsőpakony és Üllő.

 

A Gyömrői Önkormányzat Sas Zoltán jobbikos képviselői indítványa révén döntött úgy, hogy a Szabadság teret elnevezik Horthy térnek. A testület a lakosságot megkerülve 2012. áprilisban megszavazta a provokatív ötletet. Júniusban az átnevezés is megtörtént. Az elnevezés ellen a lakosság egy nagy része tiltakozott, ennek ellenére a tér nevét nem változtatták vissza.

 

A Jobbik Pest megye mind a tizenkét egyéni választókerületében indít önálló egyéni képviselőjelöltet a 2014-es parlamenti választáson.

 

A tizenkét jelöltből hárman jelenleg is országgyűlési képviselők. Murányi Levente, a párt alelnöke a szentendrei központú hármas, Volner János alelnök a ceglédi 12-es számú, Bertha Szilvia pedig a gödöllői hatos számú választókerületben indul.

 

Az érdi körzetben Pulai Edina, érdi önkormányzati képviselő, Budaörsön Császárné Kollár Tímea, Budaörs önkormányzati képviselője, a Pest megyei közgyűlés képviselője, Vácott Fehér Zsolt, a Jobbik megyei választmányának alelnöke, megyei közgyűlési képviselő. Dunakeszin Nyíri, a párt helyi alelnöke és önkormányzati képviselő, Szigetszentmiklós körzetében Lupa János, a Jobbik szigethalmi elnöke, Nagykátán és környékén Csanádi Gábor Ferenc jogász, a Jobbik megyei választmányának alelnöke, a megyei közgyűlésben a Jobbik frakcióvezetője, Monoron Keresztúri Imre, a Jobbik egészségügyi kabinetének tagja, a párt monori alelnöke. A dabasi választókerületben pedig Zábrácki László, a Jobbik környezetvédelmi kabinetének alelnöke, országgyűlési szakértő indul a jövő évi országgyűlési választáson.

 

Fotó: Jobbik-Facebook 

          Sas Zoltán vezeti Horthy szimbolikus fehér lovát

 

PJ

 

 

 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Aktuális Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Aktuális Bővebben
Családi nyaralás Ausztria legnagyobb UNESCO parkjában
A gyermekes családok mind tudják, hogy gyerekkel elindulni egy nyaralásra nem leányálom. Egyrészt maga a szervezés és csomagolás is már egy kész tortúra, különösen, ha ki...
2024-04-15 15:34:58, Hírek, Aktuális Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha en...
Bővebben >>