. Ma Auguszta napja van.
A Grál lovag és az ő udvartartása
2020-02-21 17:08:39
A Grál lovag és az ő udvartartása

A Grál lovag és az ő udvartartása

Mint az lenni szokott, a dolognak gyorsan híre ment és az emberek megosztották tapasztalataikat a közösségi hálón: Ki kapott levelet, ki az aki nem. Aki nem kapott az vajon miért nem? - különösen ha szeretett volna kapni. Akinek a posta nem hozott levelet, az sértve érezte magát és irigykedve nézte azt, akinek levele jött.

 

Rendkívüli város ez a Gyömrő, nincs más olyan települése az országnak ahol a polgármester szexfotóit az állami posta vinné házhoz. S bár a légyott ismert volt 2014-ből, most az esetről új, a korábbinál egyértelműbb és obszcénebb fotók kerültek napvilágra. A sokoldalú polgármesterünk  újabb, sokadik oldalát ismertük meg. Hozzátesszük, a magunk szempontjából erre nem voltunk kíváncsiak és szerkesztőségünk döntése alapján olvasóinkat is megkíméltük a szemérmetlen részletektől.

 

Gyenes, már soha nem fog tudni megszabadulni ettől az átoktól. Úgy tűnik igaz a mondás: régi bűnök árnyéka hosszúra nyúlik. Polgármesterünk kitűnö kommunikátor, egyben mestere az ellenségképgyártásnak. A bajt megérezve gyorsan előremenekült, maga hozta nyilvánosságra a hírt az újabb - egyértelműen őt lejáratni szándékozó - kampányról. Az ellenségképnél igaz, az elején valami félrecsúszhatott, mert először a Fideszt kezdték el gyanítani a háttérben, de az ilyen kommentek gyorsan elhaltak, eltűntek. Nem lehetett véletlen a gondolattársítás, hiszen a magát jobboldalinak tartó párt is ugyanilyen gyalázatos helyzetbe keveredett nemrég. Gyömrőn viszont vélhetően rájöttek, hogy ez az irány nem jó, hisz bár a kormánypártnak is megvolt a maga szexbotránya Győrben, azonban a Fideszben gyorsan le is mondatták a polgármestert. Maradt ellenségképnek a jól bevált módszer, a korábbi vezetést és Mezey Attilát kiálltották ki bűnösnek, még ha nem is név szerint.

 

Mezey és a Gyömrő 2000 kör már egyszer átélte ezt a szituációt és 2014-ben kiállt akkori polgármesterük mellett. A választók is megbocsátók, s javarészt támogató kommentekkel árasztották el a Jó itt élni közösségi oldalát. Az azonban eddig nem derült ki, hogy a Jó itt élni képviselői mit szólnak a történtekhez?

 

Mint Gyenes maga árulta el, a képviselői egy különleges procedura során kerültek kiválogatásra, így a lojalitás az egyik fő szempont lehetett. A javarészt tisztes családanyákból és családapákból, üzletemberekből és üzletasszonyokból álló csapat pedig szintén tudta kit választ, ismert volt előttük Gyenes múltja. Mégis, most szembesülhettek vele először igazán, kihez is kötötték a sorsukat. Hisz ha a magára vett álszentség pózát és a vak rajongást lehántjuk,  újra itt áll előttünk pőrén az az ember, akinek meredő sziluettje éppúgy beleégette magát a retinánkba, mint ahogy  személye az eddig tisztes testület valamennyi tagjára is ráégett. Gyenes ügyei egy idő után a 2000 körnek is vállalhatatlanok lettek, most pedig egyelőre nem tudhatjuk, hogy a kazánbotrány, a körbári kakaskodás csak a kezdetét jelentik-e egy újabb botránysoropzatnak. Vajon a Jó itt élni képviselők tudták, hogy kit és mit választanak? Vajon „ezt a lovat akarták”?

 

Ez lesz talán az újabb szexbotrány igazi kérdése.

 

Homoky

További híreink
Óda a szódáshoz
A Jó itt élnisek megkezdték a leválást Gyenesről
2022-10-25 11:43:20, Hírek, Vélemény Bővebben
Elhúzták a nótáját
Állandó szerzőnk Ludovik A. véleménycikke
2022-10-23 20:02:08, Hírek, Vélemény Bővebben
Rínak és picsognak a JIÉ-ben újságunk miatt
Mi csak azt üzenjük: fiúk, lányok, hát ilyen ez a popszakma!
2022-10-21 12:27:14, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Mára lézeres szemműtétek millióit végezték már el, szóval nem mondhatjuk új jelenségnek, ám amilyen ütemben fe...
Bővebben >>